Despre mine

Gwenola Emilia Enciu

Sunt mandra ca sunt femeie, mama si imi iubesc extraordinar de mult copiii. Sunt mandra ca sunt psihoterapeut, ca am reusit sa fac aceasta a doua facultate la 40 de ani, cand copiii mei erau foarte micuti.

Intotdeauna am iubit si iubesc in continuare sa ajut oamenii. Continui sa invat zi de zi cum sa fac asta, prin formarile profesionale continue, prin interactiunea cu clientii si prin intelepciunea care se acumuleaza din experientele de viata personale. Suna intrucatva ideal, nu-i asa? Dar…

Drumul meu a fost presarat si cu multa durere, suferinta, pierderi, despartiri si esecuri. Viata imi ofera si in momentul de fata o gramada de provocari. Prin urmare sunt un om care trece prin incercari exact ca tine, cel sau cea care citesti aceste randuri acum. Nu sunt cu nimic mai presus, dar nici mai prejos decat tine. Am descoperit ca umanitatea din noi se poate dezvolta continuu si vreau sa pun umarul la acest proiect universal. Asa cum spune Gabor Mate – „In fiecare dintre noi exista un adult sanatos care poate nu a avut oportunitatea sa se exprime.”

Te invit sa-l descoperim impreuna pe acest adult sanatos, care isi recapata controlul asupra propriei vieti. Ma simt onorata sa fac parte din procesul tau de vindecare, de coping, de inflorire – proces care este unic pentru fiecare. Pe parcurs cel mai probabil vei avea nevoie de ajutor din partea altor oameni: nu ezita sa-l ceri! Eu voi fi unul dintre ei, daca alegi sa lucram impreuna pentru tine.

Iti trimit din suflet ganduri bune si iti doresc sa te reconectezi la sinele tau sanatos si puternic! Iti multumesc ca ai intrat aici pe site si mi-ai daruit din timpul tau.